life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning to dance in the rain

2014-06-30
22:51:09

tävling till helgen?

Bestämde med Jenny att jag och hon skulle rida på banan tillsammans, fick även sällskap av Tessan och Linda. Gick rätt bra för mig, men var lite ovant att vara så många på banan samtidigt. Red igenom LA:1 programet gick bra fram till andra galoppen då det blev ett byte i den förvända och sen fullt ös i snett igenom galoppen. Red de delarna igen och då gick det bättre. 
 
I stallet så frågade min tränare om jag anmält till träningstävlingen på lördag. Vilket jag inte gjort då vi inte har någon transport. Men vi kan låna jennys om hon hinner få tillbaka den. Så min tränare bestämde att jag skulle anmäla iaf och isåfall avanmäla om vi inte fick tag på någon transport. Sen sa hon att jag skulle rida LB, LA så därför jag red igenom LA:1an idag. Känner redan att jag är lite nervös med tanken på att jag inte ridit det programmet sen 2010 och då på lucia som spegelritt med Div II laget. Innan det så red jag det i DIV II finalen och då funderade jag hur jag gjorde för att utgå. 
 
Men får tänka såhär att det kan inte gå sämre än då iaf. Nu hoppas jag på att jag kan åka. I morgon blir det jobb så ska sova snart. Ha det bra så hörs vi <3
 
Challe och jag på våran "tävlings" debut! <3