life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning to dance in the rain

2013-12-29
19:09:19

Söndag 29 december 2013

Nu är jag här igen, efter julfirande, jobb, jobb, julfirande och återigen jobb. Sen lite shopping med Elin och Anna har jag också hunnit med. 
 
Tänkte ta och dra igenom lite vad jag har gjort dessa dagar, samt vad jag fick i julklapp.
 
I måndags var det jobb, sen åkte jag till stallet direkt innan jag hämtade mamma från jobbet. På kvällen klädde vi granen sen åkte vi in till stan för att kolla på lägenheten, den var riktigt fin tycker jag. Åkte hem direkt efter det, väl hemma så åt vi lite julmat sen spelade vi bingolotto. Orkade inte riktigt se hela men såg iaf alla bingospel. 
 
Vaknade sedan runt 9 på julaftonsmorgon. Då det först blev att se på lite tv och öppna lite små paket. I strumpan fick jag en jätte fin tröja från gina. Sen av ante och louise fick jag en lampa och ett par örhängen. Sen vid halv 3 kom min morfar, moster och 2 av mina kusiner. Så såg vi på kalle anka innan vi delade ut julklapparna. 
I julklapp fick jag:
Tassimo maskin ( dricker inte kaffe, men ville ha en för de andra sakerna ;)
Kapslar till tassimo maskinen (kaffe, chai latte, chai latte lemongrass och marabou)
En bakbok
Pengar
Presentkort (gina och vero moda)
Ett påslakanset
En sprits för choklad dekorer
 
Sen kom även min farbror, hans sambo och hennes barn. När dem hade kommit så åt vi julmat och sen spelade vi julklappsspelet, Där vann jag en chokladask och twix. Sen så tog vi det mest lugnt. Gick sedan och la mig vid 10 men somnade inte förrän 1 typ :/
 
Juldagen började med jobb 6-16, sen tog jag det mest lugnt. Eftersom jag var rätt så trött.  Annandagen började med jobb 6-14:30 sen hem och duscha och byta om innan vi åkte till min morbror för att fira jul där. Där åt vi jätte god mat och bara hade det allmänt trevligt. Var väl hemma runt 9 då gick jag och la mig direkt typ. 
 
I fredags så började jag jobba 6 igen och jobbade till 15, gick bra men var helt slut när jag kom hem. Men fäljde med mamma till stallet en snabbis innan vi åkte hem för att äta mat. Så sedan på tv innan jag somnade. 
 
I går var det shopping på stan med anna och elin. Fick med mig en tröja och två bh:ar. Inget var på rean men fanns typ inget, inget jag ville ha iaf. Sen på kvällen tog jag det mest lugnt. Är fortfarande rätt trött efter veckans jobb. Fortsatte dock packa ner mitt rum då jag måste gjort det färdigt innan jag åker tillbaka till örebro.
 
Idag har jag mest slöat men i morse var jag i stallet med mamma. Red även ut med jenny och mats en skrittsväng i skogen. Var trevligt. Nu ska jag se på tv och fixa lite i mitt rum för i morgon kommer mitt hjärta hit <3